-->

Blog baner

blog - vlajky.sk

pondelok 20. októbra 2014

Obecné vlajky | Zástavy | Erby

Obecné vlajkyAj malé obce sa potrebujú prezentovať svojou vlajkou a erbom. Obecné rozpočty bývajú zvyčajne obmedzené a na tieto účely sa ťažko hľadajú prostriedky. Ponúkame obciam jednoduchý a lacný spôsob získania vlastnej vlajky alebo zástavy.

Teraz, za menej ako 23 € s dph môže obec získať svoju vlajku rozmerov 150 cm (výška) x 100 cm (šírka). Minimálny odber pre obecné vlajky sú 3 ks.

Tieto vlajky sú určené na vonkajšie použitie a sú vyrobené z nepáravého úpletu gramáže 115 g/m2, čo zabezpečí ich dlhú životnosť.

Zakúpením sady 3 obecných vlajok získate dostatočný počet vlajok na reprezentáciu svojej obce (obecný úrad - vonkajšie umiestnenie, kancelária starostu, či chodba/zasadačka/kultúrny dom v obci - vnútorné použitie, alebo vonkajší stožiar na obecnom futbalovom štadióne).

Obecnú vlajku môžete doplniť napr. svojim erbom. Ten vám vieme vytlačiť v ľubovoľných rozmeroch na materiál podľa vašej potreby. Často sú však obecná vlajky a erb prezentované spoločne, preto je vhodné využiť rovnaký materiál a rozmery, ako pre vlajky.

Čo k tomu potrebujete?

  • Grafické podklady v dostatočnej kvalite (100-200 dpi)
  • Súbor v krivkách, najlepšie vo formáte corel
  • Farebná škála Pantone 

Ako rýchlo to môžeme mať?

Často sa stane, že sa do obce neočakávane chystá nejaká delegácia, návšteva a pod. a vyžaduje sa vlajkovať hlavné miesta stretnutia. Preto vám obecné vlajky vieme vyhotoviť už do 3 dní od odsúhlasenia grafického dizajnu (+ dodanie k vám).

Napíšte nám na U2@vlajky.sk alebo zavolajte na +421 2 49 20 20 90 a dohodneme podrobnosti, ako najvhodnejšie zabezpečiť vlajkovanie aj pre vašu obec, či mesto.

Ďalšie informácie získate na našej stránke o obecných vlajkách, kde si môžete vlajky aj priamo objednať.