-->

Blog baner

blog - vlajky.sk

piatok 27. júna 2014

Ako si zachovať momenty z našej dovolenky? Foto obraz!




Blíži sa čas letných dovoleniek a mnohí z nás pôjdu oddychovať k moru. Často navštívime nádherné miesta, ktoré by sme si radi pripomenuli aj neskôr. Samozrejme, nafotíme množstvo fotiek a máme ich uložené v počítači, avšak nikdy sa k nim nevrátime.

Jednou z možností, ako si pripomínať našu úžasnú dovolenku je veľkoformátová fotografia na stenu. Takáto veľká fotografia však nepôsobí na stene veľmi esteticky, resp. je potrebné zvoliť si správny rám… možnou alternatívou je foto obraz.

Foto obrazy - spomienka na dovolenku a estetický doplnok bytu


  • Foto obraz je vyrobený unikátnou formou potlače na textíliu VTX sublimačným vysokotepelným transferom, ktorý zabezpečí dlhoročnú životnosť.
  • K dispozícii máte lesklý aj matný povrch, takže si môžete foto obraz prispôsobiť tomu, kde bude visieť, aby sa zbytočne neleskol pri dopade svetla a pod.
  • Foto obraz dostanete od nás osadený v drevenom rámiku, ktorý je ukrytý v obraze, takže stačí iba zavesiť na stenu. Zároveň sa tým vyhnete problémom, ak by rám vyšiel z módy, alebo sa vám prestal páčiť.

Oživte svoj byt estetickým obrazom a zároveň si pripomínajte svoju vydarenú dovolenku!

Objednajte si foto obraz online a využite výhodné ceny.

Blog.Vlajky.sk - Začíname



Priatelia, vitajte na našom blogu!

Prečo blog vlajky.sk?

  • Chceme našim návštevníkom a všetkým, čo sa zaujímajú o vlajky prinášať zaujímavé informácie z tejto oblasti, rozšírené informácie o kreatívnych možnostiach využitia našich produktov, novinky zo života našej spoločnosti a všetko, čo súvisí s vlajkami a vlajkovaním.
  • Zároveň budeme radi, keď nám necháte svoje odkazy, komentáre, podnety, ale aj výtky či pripomienky k pripravovanému obsahu, aby sme sa mohli postupne zlepšovať.
Priamo na webstránkach často nie je priestor na takéto informácie a na našom facebooku je priestor skôr pre kratšie informácie.

Veríme teda, že blog bude tým správnym médiom pre takúto formu komunikácie, a že vás tieto informácie zaujmú.

Tešíme sa na Vaše návštevy a komentáre.

Váš Tím vlajky.sk